Modelhuse

Vesterhusbyg ApS Sommerhuset består af træmoduler

Vesterhusbyg ApS Sommerhuset består af træmoduler, der er præfabrikeret på eget værksted, hvilket afkorter selve opførelsesprocessen, så huset hurtigt lukkes. Huset er højisoleret, så det overholder kravene til helårsbeboelse.

Vesterhusbyg ApS standard sommerhuset er på 90m2, og består af tre små sammenbyggede huse - et lidt større hovedhus i midten, samt to fløjhuse placeret forskudt for hovedhuset. Herved mindskes indendørsgangarealet samtidig med, at der skabes udendørsarealer med gode muligheder for lækroge og terrasser.

Hovedhusets gavl består af et stort glasparti, hvilket giver et flot og naturligt lysindfald til køkkenalrum samt stue med loft til kip. Det ene fløjhus indrettes med stort badeværelse med loft til kip, samt værelse med vandret loft og 9m2 hems, det andet fløjhus med to værelser med loft til kip. Alle værelser har udgang til terrassen på 65m2, hvoraf de 10m2 er overdækket.

Vesterhusbyg ApS sommerhuset er nemt at tilpasse til dine/jeres ønsker og behov, vi lytter gerne til ønsker om individuelle løsninger og eget præg. Sammen finder vi den løsning der passer til netop dig/jer.

Ring eller mail for flere informationer.

small douglas-200

small douglas-200

small douglas-200

small douglas-200

Kontakt os

Vesterhusbyg ApS

Vi tilbyder

Vesterhusbyg Aps, tilbyder alt inden for:

  • Modelhuse
  • Total entrepriser
  • Nybygning
  • Vinduer & døre
  • Køkkener

Samarbejdspartnere

En del af